Kom erachter wat jou klanten motiveert om vaker langs te komen

Bij een loyaliteitsplatform draait het niet alleen om het sparen van punten en het voeren van campagnes. Het gaat erom dat je organisatie begrijpt wat de behoeftes zijn van de klanten. Met Walnut Loyalty krijg je toegang tot een overzichtelijk online-platform waar veel waardevolle data wordt verzameld. Hiermee krijg je meer inzicht in de wensen van je klanten waardoor je ze kunt overtuigen om vaker je organisatie te bezoeken. 

Ontdek wat Walnut Loyalty nog meer te bieden heeft.

460

Aangesloten bij Walnut

Inmiddels heeft ons platform een bereik van ruim 400 locaties uit verschillende branches waaronder de Carwash, Tankstations, Retail & Horeca. Onze expertise wordt veelal door heel Europa uitgevoerd.

Loyale klanten

Door het opbouwen van een klantenbestand en je klanten te benaderen met leuke acties, zal je omzet en onderneming groeien. Leg daarom de focus op je bekende klanten en bouw een loyale relatie met ze op.

Update platform

Zomer 2021

De zomer van 2021 kenmerkt zich door de lancering van het geüpdatete Walnut platform! Na 7 jaar trouwe dienst van ons oude platform nemen wij afscheid en starten we een nieuw en groter hoofdstuk. Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes. Klik hier om de nieuwe features te bekijken!

Digitalisering

23 mei 2021

In een wereld van digitalisering zijn de fysieke producten niet langer gebruikelijk. Papieren folders worden ingeruild voor online campagnes en de klantenpassen staan tegenwoordig voor u Klaar in de Wallet van uw telefoon. 

Kentekenherkenning

10 juni 2021

Krijg meer inzicht in je klanten met behulp van kentekenherkenning. Sinds 2015 maakt Walnut Loyalty gebruik van kentekenherkenning als aanvulling op de softwareoplossing. Met dit totaalpakket krijg je inzicht in de behoeften van je eigen klanten. Met de verkregen data kun jij je klant overtuigen om vaker terug te komen.  

Walnut ontwikkelt en levert oplossingen voor loyaliteit. Wij helpen klantgedrag inzichtelijk te krijgen en realiseren meer omzet.

Contact

Emmastraat 6c
4811 AG Breda
Nederland

+31767002184
info@walnutloyalty.com
www.walnutloyalty.com

Home
Contact
Aanmelden