Wat houdt het kopje brands in?

Bij het kopje brands kun je zien welke brands er in jouw organisatie zitten, je kunt je brand bewerken en je kunt een brand aanmaken. Je hebt op deze pagina een mooi overzicht, waar je duidelijk en gemakkelijk kunt zien welke brands er zijn en welke instellingen deze hebben.

Hoe werkt dit?

Stap voor stap

Dit is het scherm dat je ziet als je het kopje Brands bezoekt. Je ziet de brand waar je in zit en die je hebt op dee pagina staan, met ook de instellingen en de optie 'Add brand'. Wanneer je een brand wilt aanmaken en je op het knopje 'Add brand' klikt, kom je uit op de volgende pagina.

Hier krijg je de mogelijkheid om de naam van je bedrijf aan te passen/veranderen, de kleuren van het bedrijf te veranderen, een logo te kiezen en een achtergrond afbeelding.

Deze instelingen zijn helemaal naar wens in te vullen. Het logo en de achtergorn dzijn toe te voegen door op het knopje 'Add logo' en 'Add image' te klikken.

Kies je ervoor om de instellingen van een bedrijf aan te passen? Dan klik je op het icoontje onder 'settings' van het desbetreffende bedrijf. Het volgende scherm komt dan naar voren.

Wanneer je je brands settings aan wilt passen, krijg je de mogelijkheid om dingen zoals de naam, website links, kleuren, logo's, sociale media en achtergronden aan te passen. Hoe doe je dit?

Alle URL's zijn in te vullen door de gewenste pagina link te kopieren, en deze vervolgens hier neer te zetten. De Website URL is de link naar je website, de Terms URL is de link naar je algemene voorwaarden pagina en je Privacy URL is de link naar je privacy regels pagina.

Verder krijg je ook de keuze om je sociale media aan je platform te koppelen, dit doe je bij 'Facebook URL', 'Instagram URL' en 'LinkedIn URL'.

De informatie die je ook kan veranderen is 'Avarage Receipt Value' en 'member is active for days'. Deze informatie houdt in dat ....???????????????

Verder kan je bij het vlak 'extra details' nog een stukje schrijven over je webshop/platform. Dit is optioneel.

Wat je ook nog kan doen is de kleuren aanpassen. Dit zijn de kleuren die terug komen op je platform, je merk kleuren dus. Op dit voorbeeld ie je dat de Main color blauw is, en de Secondary color donker blauw. Dit zijn dan ook de kleuren die het meest terug komen in dit bedrijf. Dit is helemaal naar wens in te vullen.

Hier zie je de mogelijkheid om de accent kleur aan te passen, wat de kleur van de 'small touches' inhoudt. Verder moet je hier ook nog de Support URL van je website invoeren. Dit is de mail die mensen moeten gebruiken voor hulp, of als ze een probleem hebben met het platform.

Hier krijg je ook het huidige logo te zien en de huidige achtergrond, die je ook kunt aanpassen. Door op 'Add logo' en 'Add image' te klikken kun je een nieuwe afbeelding invoegen, deze wordt dan ook meteen veranderd.

Als laatste kan je hier ook de 'Downloadpage text color' aanpassen. In het voorbeeld is deze zwart, je ziet dus zwarte tekst wanneer je op een download pagina terecht komt.

Hier zie je vervolgens de instellingen van de mailings. Je kan hier kiezen of je een QR code in je mailing wilt hebben staan, of niet. Wanneer je dit wel wilt, staat er bij elke mailing die je maakt een QR-code die je kunt scannen. Verder kun je kiezen wanneer je  de mailingen uit wilt sturen, en wanneer ze stoppen. Als je bijvoorbeeld selecteerd dat de mailing stopt op 1 januari, dan stopt de mailing op 1 januari op de tijd die jij hebt ingevuld bij 'Mail end time'. Dit geldt ook voor de 'Mail start time'. Verder vul je invan welk domein de mailing afkomstig is, dit doe je bij 'Mailing domain'.

Je volgende keuzes zijn de kleuren van je mailing. Je kiest de kleur die boven aan je mail komt te staan (de 'header'), de kleur die onderaan je mail komt te staan (de 'footer') en als laatste de kleur van je button. Dit is de button waar mensen om klikken om of naar een andere pagina te gaan, of een prijs binnen te halen etc.

Als laatste heb je de instellibgen van je profiel, zoals een achtergrond patroon, menu kleur, achtergrond kleur en voorgrond kleur. De menu kleur ie jebterug in je menu, de achtergrond kleur wordt je achtergrond en je voorgrond kleur wordt je accent kleur, deze zie je niet opvallend veel.