Wat is points?

blblablabla

Hoe werkt dit?

Stap voor stap

Stap 1; Bij deze stap moet je een short name en een berijf selecteren. Een short name is het woord wat achteraan een ebsite link staat, als voorbeeld: www.ditiseenvoorbeeld.nl/shortname. Deze is helemaal naar wens in te vullen.Bij net kiezen van je brand moet je er rekening mee houden dat de gene die je selecteerd, de maker is. Hier komt het vandaan. 

Verder heb je een aantal opties die je kan selecteren, zoals Iframe, het vragen naar je geboortedatum en het vragen naar je telefoon nummer. Dit is zelf te bepalen, en wordt weergegeven wanneer je de code in hebt gevoerd. 

Stap 2; Hier kan je de kleuren van je ticket selecteren. De Primary color is de kleur van je ticket, het bovenste stuk hiervan. De secondary color is de kleur van de achtergrond, deze komt dus niet terug op je ticket zelf. De laatste kleur is je Accent color, dit is de kleur van de onderkant van je ticket. Dit zie je allemaal teruf in het onderstaande voorbeeld. 

Stap 3; Hier kan je kiezen of je de camera wilt gebruiken, zodat je de code kunt scannen. Dit is niet noodzakelijk, maar kan gebruikt worden. 

Hier kun je er ook voor kiezen om codes toe te voegen of te uploaden. Dit kan door op de plusjes onderin te klikken. 

Hoe komt je ticket eruit te zien?

Primary color: Blauw; Secondary color: Donker blauw; Accent color: Wit.