Wat zijn price pools?

......

Hoe maak je een kraskaart? 

Stap voor stap

Stap 1 gaat over de algemene informatie. Dit betreft onder andere de titel en subtitel. Dee titels zullen dus de titels van de kraskaart worden, zorg dan ook dat dee overeen komen met de inhoudt van de kraskaart (of het einddoel). 

Verder moet je een 'Quick access url' invullen. Een quick access url is een link naar een andere pagina, waar je heen gestuurd wordt als je deze volgt. Als je dus wilt dat de klant naar een andere pagina ordt gestuurd, vul je hier die betreffende pagina in. 

Hierna heb je de mogelijkheid om een 'short name' in te vullen, en om een berijf uit te kiezen. Een short name is het woord achteraan je link. Als voorbeeld: www.ditiseenvoorbeeld.nl/shortname. Deze short name moet niet overeenkomen met andere pagina's, aangezien je dan naar de zelfde pagina wilt gaan. Zorg er dus voor dat je geen kraskaarten maakt met dezelfde short name. 

het selecteren van een brand doe je door op het vakje te klikken, waardoor je kunt kiezen tussen bedrijven. Je kiest het gewenste bedrijf (dit wordt dus het bedrijf die de kraskaart uit zal sturen) door deze te selecteren. 

Als laatste heb je nog enkele opties die je kan selecteren. Je kunt kiezen tussen 'Iframe' en 'Show game'. Deze kun je beide selecteren, maar je kunt dit ook overlaan als je hier geen behoefte aan hebt. ?????????

Bij stap 2 ga je de kleuren van je kraskaart instellen, waaronder je 'main color', 'secondary color' en de 'accent color'. 

Main color: Dit wordt de gehele achtergrond van je kraskaart. 

Secondary color: Dit wordt de kleur van het vlak waar de titel en subtitel komt. Dit is in net voorbeeld blauw/paars. 

Accent color: Dit is de kleur van het knopje 'open large preview'. 

Form: Dit betreft al de emial en de naam, dit is extra.

euh???????????????????????????

Voor stap 4 moet je en hoofdprijs kiezen, deze keuze is tussen je gemaakte coupons. Het enige wat je hier moet doen is je gewenste coupon selecteren, wat er voor zorgt dat de coupon aan je kraskaart wordt gelinkt. 

Bij stap 5 kies je een prijs die gewonnen kan worden als de andere prijzen al 'uitverkocht' zijn. Dit is dus een back-up prijs. Hier kies je net als bij stap 4 een coupon uit die je zou willen gebruiken.  Het is hiernaast ook mogelijk om zelf een nieuwe cover te maken, dit doe je door een bestand te selecteren via het 'upload a file' vak. 

(PRIJS HELEMAAL BOVEN IN OF JE MOET OP EEN ANDEREW MANIER MAKKELIJK KUNNEN ZIEN WAT JE GESELECTEERD HEBT!!)

SELECTIE MAKEN TUSSEN COUPONS/PRIJZEN. MISSCHIEN EEN ZOEKBALKJE OF OP ALFABETISCHE VOLGORDE. EEN BULK.

Stap 6; Hier krijg je de mogelijkheid om aantallen achter je coupons te zetten. Wanneer je op een coupon klikt, kun je hier een getal invullen. Dit getal geeft de voorraad aan.

Je ziet het volgende als je op de coupon klikt: 

Bij stap 7  

Bij stap 8 kan je een achtergrond kiezen, een extra afbeelding en de afbeelding van je kras vakje. De achtergrond foto zal horizontaal achter de kaskaart komen te staan. Verder zal de extra afbeelding links boven in de hoek komen te staan, en de afbeelding voor het kras vakje komt vierkant bovenaan te staan. 

Hoe gaat de kraskaart eruit zien?

Main color: Wit; Secondary color: Blauw; Accent color: Blauw

Inclusief achtergrond afbeelding, met logo als krasvakje.