Wat zijn statistics?

blablabla

Hoe ga je te werk?

Stap voor stap

Wanneer je op de statistics pagina komt, krijg je dit te zien. Wanneer je nog geen statestieken hebt toegevoegd aan de rechter kant, moet je dit eerst doen. Dit doe je door (bij stap 1) op 'Add statistic' te drukken. 

Om een statistiek aan te maken loop je eerst door de gegevens, dit geld voor statestieken voor members, coupons en webshop members. Als je kiest voor de statestieken van members, kom je op bovenstaande pagina uit. Je vult hier als eerst de titel in en vervolgens ga je kiezen van wie je een statestiek wilt hebben, gebruikers met of zonder storecard, of alle gebruikers. Hierna selecteer je het bedrijf en wat voor soort storecard je wilt gebruiken. Dit is een keuze tussen je zelfgmaakte storecards, maar je kan ook kiezen om ze allemaal te selecteren. Als laatste kies je een datum, de datum die je hier invult wordt de datum waar op wordt gemeten. Vul jij de datum van vandaag in? Dan worden de gegevens van vandaag opgehaald voor in je stakistieken. 

Verder kun je ook nog kiezen wat voor soort statestiek je wilt hebben, je hebt de keuze tussen nummers, een taart diagram, een balk en een lijn diagram. Deze zien er als volgt uit: