Digitale Cadeaukaart


Een cadeaukaart krijgen is een leuke ervaring, maar helaas verdwijnen veel kaarten in een keukenla. Dat is jammer, want hoe meer traffic, hoe beter en hoe meer kans op (extra) omzet. De Walnut cadeaukaart combineert een fysieke kaart met een digitale variant, die eenvoudig is op te slaan in een smartphone.


Giftcard

Zo werkt het

U verkoopt een cadeaukaart met daarop een code. Bij een kaart op naam bepaalt de gever wanneer de digitale versie verstuurd wordt. De ontvanger slaat de digitale versie eenvoudig op in de Wallet van zijn/haar smartphone.

Bij een anonieme kaart wordt er alleen een bedrag gekoppeld aan de code en is de werking hetzelfde als een ‘gewone’ cadeaubon. Bij de digitale versie verschijnt de cadeaukaart automatisch op het toegangsscherm van de smartphone van de bezitter, zodra deze in de buurt van uw bedrijf komt. Dit verhoogt de kans op een bezoek aan uw bedrijf.

Voorbeelden

Digitale cadeaukaart, maar dan Walnut:

  • Klanten komen sneller terug om hun cadeaukaart te verzilveren, waardoor u meer kans heeft op het generen van extra omzet
  • Er wordt automatisch een financiële administratie bijgehouden t.b.v. uw accountant/administratie
  • U heeft 24/7 online inzicht in uitgegeven, openstaande en verzilverde cadeaukaarten
  • Verkoop uw cadeaukaarten zowel offline als online

Zo werkt Walnut

Als u kiest voor Walnut, voeren we uw cadeaukaartprogramma uit in uw huisstijl. U heeft online toegang tot een dashboard waarop u alle relevante informatie over uitgegeven, openstaande en verzilverde cadeaukaarten kunt inzien en de bijbehorende administratie kunt raadplegen.

Walnut Loyalty

  • Meer loyaliteit en omzet
  • Volledig ontzorgt
  • Het werkt. Gegarandeerd.

De digitale cadeaukaart,

Uitgeven
0
Digitale Cadeaukaarten
Verkoop in
0
maanden
opbrengst
0
Ingeleverde kaarten

Interesse?


Alle oplossingen van Walnut zijn gebaseerd op bewezen technologie. Daar vallen we u niet mee lastig. Daarom zeggen we …, maar dan Walnut. Dat betekent voor u: turnkey opgeleverd, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.
Bel +31 76 700 21 84 voor een demo of meer info.