Digitale Klantenkaart


Klanten sparen graag voor voordeel, maar hebben vaak een hekel aan zegels plakken, papieren, spaarkaarten en plastic spaarpasjes. Met Walnut geeft u uw klanten een handige digitale spaarkaart via hun smartphone, zonder dat ze hiervoor een app hoeven te downloaden.


Zo werkt het

Uw klant schrijft zich eenmalig online in via uw website of op een iPad op uw bedrijf. De klant ontvangt automatisch een digitale klantenkaart, die eenvoudig is op te slaan in de Wallet van een smartphone. Uitprinten of laten drukken van klantenkaarten kan natuurlijk ook. Als uw klant in de buurt van uw bedrijf komt, verschijnt automatisch de klantenkaart op het toegangsscherm van zijn smartphone.

De klantenkaart kan eenvoudig worden gescand met een kassakoppeling of een iPad. De beloning gaat automatisch o.b.v. vooraf ingestelde loyaliteitsregels.

Voorbeelden

Aangemelde klanten sparen met Walnut volledig automatisch bij uw bedrijf. Gespaarde punten kunnen op verschillende manieren worden toegekend en verzilverd. Bijvoorbeeld:

  • Een beloningsvoucher bij 100 spaarpunten
  • Een attentievoucher, zodra een klant een bepaalde tijd niet is geweest
  • Een ‘sorry-voucher’ bij een mislukte levering
  • Een promotie naar Silver of Gold membership

Klanten worden automatisch per e-mail beloond met digitale beloningsvouchers. Punten kunnen ook worden omgezet in waarde om te besteden bij uw bedrijf of op een beloningswebsite.

Zo werken we

Als u kiest voor Walnut, voeren we uw loyalty programma uit in uw huisstijl. Klanten hoeven alleen hun naam en e-mailadres op te geven. Er zijn geen fysieke pasjes nodig en klanten worden automatisch herinnerd aan hun spaarkaart als ze op uw locatie zijn. Uiteraard kunt u met gerichte acties het gedrag van uw klanten sturen.

Walnut Loyality

  • Meer loyaliteit en omzet
  • Volledig ontzorgt
  • Het werkt. Gegarandeerd!

Uw eigen Digitale Klantenkaart,

Het starten van
0
Spaarprogramma
Geeft een response van
0
Verdrievoudiging actieve klanten.
Conversieverhoging
0
Na 2 maanden

Interesse?

Alle oplossingen van Walnut zijn gebaseerd op bewezen technologie. Daar vallen we u niet mee lastig. Daarom zeggen we …, maar dan Walnut. Dat betekent voor u: turnkey opgeleverd, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.
Bel +31 75 700 21 84 voor een demo of meer info.